Hoe wijs is jouw ziel?

evolutie

evolutie vn de zielOorspronkelijk bevond je ziel zich in een éénheidskern. In deze kern was je voortdurend liefdevol verbonden met het geheel. Door de oerknal werden alle zielen weggeslingerd uit die eenheid. Ook jij. Na de knal probeerde je weer zo snel mogelijk terug aansluiting te vinden. Je kan je die éénheid (God?) best voorstellen als een cocon, waarin alle zielen liefde uitstralen, maar gelijktijdig ook de liefde voelen die de anderen uitsturen. Om ‘gelijktijdig’ te leren zenden en ontvangen heeft je ziel honderden levens nodig. Tijdens deze levens evolueert je ziel door zeven sferen. Des te hogere sfeer, des te grotere vaardigheid in het omgaan met liefde. Het systeem van telkens herboren worden in verschillende aardse levens heet reïncarnatie.

het wijsheidssysteem

woman-climbing-treeAls mens op aarde bevind jij je in één van de drie onderste sferen, daarna evolueer je verder in geestvorm doorheen de vier bovenste sferen. Omdat jij door jouw vrije wil zelf bepaalt wanneer je opnieuw incarneert, bevinden alle mensen zich niet even ver in die evolutie. Omdat alle mensen niet even veel geleerd hebben uit de verschillende levens, bevinden zij zich in verschillende wijsheidsniveau ’s of sferen genoemd. Elke sfeer is zelf ook nog eens onderverdeeld in zeven trappen. De gevolgen van deze klassering zijn erg ingrijpend. Zielen van verschillende sferen hebben totaal andere doelstellingen en worden op een totaal andere manier gemotiveerd om te streven naar voldaanheid.Voor het eerst in de geschiedenis komen we er nu achter welke opdracht een ziel heeft in een bepaalde sfeer en trap.

bron: www.williamgijsen.org

aanvraag wijsheidsniveau en DNA code

hoe wijs is je zielWil je te weten komen waar je ziel zich bevindt in de evolutie, dan kan je je persoonlijk wijsheidsniveau (DNA code van de ziel) laten navragen aan Anthon bij William Gijsen. Kopieer deze link : http://www.williamgijsen.org/FSi2.html, en ga naar wijsheidssysteem , bestel je eigen sfeer en trap

hernieuwde aanvraag

Omdat het wijsheidsniveau van een zoeker kan evolueren, kan je opnieuw enkel je huidige stadium en fase aanvragen, via dezelfde link hierboven.

concreet toepassen?

Ik merk bij de meeste mensen die hun code hebben aangevraagd dat ze het moeilijk vinden om ze concreet toe te passen. Zelf heb ik ook ondervonden dat het niet voor de hand liggend is. Het vergt oefening om linken te leggen naar het dagdagelijkse leven, bijvoorbeeld :

 • hoe kom je te weten wanneer je in je valkuil zit?
 • hoe kan je je oplosser dan toepassen?
 • wat is nodig om er uit te geraken, enz. ?

Dit vraagt enige reflectie en overleg. Een persoonlijke duiding (kan ook via de telefoon) kan hierbij helderheid brengen.

praktisch – aanvraag DNA code met uitleg *)

 1. Ik vraag voor jou je persoonlijke DNA code aan bij William Gijsen.
  kostprijs 25 euro
 2. Nadat ik je code hebt aangevraagd maken we een afspraak voor een uitgebreide duiding (van 50 min.) met mij:
 • tijdens een persoonlijk gesprek in de praktijk in Heindonk OF
 • via de telefoon (we spreken dan een vast tijdstip af waar je me kan bellen op de vaste lijn of via skype)
  kostprijs 50 euro

5 euro korting

Bestel je gelijktijdig de code en de persoonlijke duiding, dan krijg je een korting van 5 euro.
Je betaalt dan 70 euro voor de code én de persoonlijke duiding ipv 75 euro.

Voor de code en de duiding heb ik je geboortedatum nodig.

bestellen

Om een bestelling te plaatsen te maken kan je contact opnemen. Je zal dan worden gevraagd om het desbetreffende bedrag over te maken of mee te brengen naar een consult.

*) Je kan ook rechtstreeks je code aanvragen bij William Gijsen via zijn website en enkel de persoonlijke duiding aanvragen. Of, als je je DNA code al kent, kan je enkel de persoonlijke duiding aanvragen.

 

Speak Your Mind

*